Kan jij niet naar de cinema? Breng de cinema dan naar je thuis!

Homecinema
Anker

[]

Niet zo'n fijne tijden voor de cinéfiel of de supporter. Naar de bioscoop gaan zit er even niet in en ook alle sportwedstrijden zijn afgelast. Wij bieden een leuk alternatief.

Als jij niet naar de cinema of het stadion kan gaan, waarom breng je die dan niet naar je thuis?

Anker

[]

Levering Selexion
Anker

[]

WAAN JE THUIS IN DE BIOSCOOP OF HET STADION MET EEN GROTE TV

Onze grote TV's hebben intussen zoveel mogelijkheden dat je een film of een sportwedstrijd beleeft alsof je er echt live bij bent. Het beeld is zo scherp en de details zo nauwkeurig, dat het een feest is om naar te kijken.

Er is nog een reden waarom je misschien best aan een nieuwe grote TV denkt. Het analoge tv-signaal wordt regio per regio vervangen door een digitaal signaal. Je vertrouwde kabelabonnement blijft gewoon bestaan, alleen verandert het signaal dat door je kabel loopt. Sommige TV's zijn hier helaas niet voor gemaakt, waardoor je noodgedwongen toch op zoek moet naar een nieuwe TV.

Maar laat je gerust informeren door jouw professional in de buurt!

Homecinema
Anker

[]

Couple tv

VUL JE KAMER MET MAGISTRAAL GELUID

Een grote TV met prachtig beeld vraagt ook een magistraal geluid. De soundbars van Selexion staan mooi in je interieur en passen perfect bij je TV. Je kan ze onder je TV aan de muur hangen of op de TV kast plaatsen. De soundbars zorgen voor een multidimensionaal geluid dat de hele kamer vult en een diepe bas die magistraal in de oren klinkt.

Sommige soundbars kan je ook linken met slimme apps die toestellen in huis kunnen aansturen. Zo kunnen draadloze soundbars worden ingezet als Google Home speaker.

Anker

[]

WAAN JE MET APPLE TV MIDDEN IN DE ACTIE

Door Dolby Vision staat Apple TV 4K voor schitterende 4K HDR-kwaliteit. Dat betekent een nog scherper beeld en nog nauwkeurigere details met heldere en realistische kleuren. Met Dolby Atmos word je bovendien overweldigd door het 360° geluid. Alsof je midden in de actie en de bioscoop zit. En dat gewoon in je woonkamer.

En ben je iemand die vaak moet zoeken naar zijn afstandsbediening? Je kan de Apple TV app downloaden op je smartphone of tablet en die als afstandsbediening gebruiken. Die dient ook om je Apple TV te sturen voor als je niet thuis bent. Vind je de afstandbediening wel snel dan hoef je die zelfs niet meer te richten naar je TV. De Apple TV pikt altijd de signalen op.

Het ruime aanbod op de Apple Store van Apple TV is echt indrukwekkend: Netflix, Spotify en vele andere populaire sport-, lifestyle-, gezondheids- en gamingapps.

Anker

[]