Mis geen enkel moment met de Samsung QLED TV

29 juni 2020
Mis geen enkel moment met de Samsung QLED TV
Anker

[]

Op het grote scherm van de Samsung Qled TV QE55Q90R is alles echter. Je beleeft iedere goal, voelt elke explosie en bevind je midden in de actie. Zo dichtbij ben je nog nooit geweest.

Anker

[]

VIND DE PROFESSIONAL IN JOUW BUURT

Anker

[]

De werkelijkheid begint met Samsung Qled TV

De Samsung Qled TV QE55Q90R biedt meesterlijke 4K beeldkwaliteit met intens zwart. En de kleuren kunnen niet echter zijn. Dankzij de unieke Quantum Dot-technologie van Samsung geeft de Qled het kleurvolume op 100% weer. Zo komen lichte en donkere scènes in perfecte kleuren tot leven.

Het grote helderheidsbereik zorgt ervoor dat elke scène levensecht wordt weergegeven met diepe contrasten en natuurlijke, levendige kleuren.

De allerkleinste details komen tot leven omdat de achtergrondverlichting heel nauwkeurig wordt aangestuurd. Zo krijgen al je beelden en scènes een ongelofelijke diepte. Bereid je alvast voor op een ongeëvenaarde kijkervaring.

Je hoeft trouwens niet meer recht voor de TV te gaan zitten. De Samsung Qled TV verspreidt het licht heel gelijkmatig en vermindert lichtlekkage. Dit zorgt voor een optimale kijkervaring vanuit elk perspectief. Vanaf nu is elke stoel de beste stoel.

Anker

[]

Qled vs Conventional

Gamen met een supersnelle respons

Laat je niet tegenhouden door vertraging terwijl je gamet. Met een speciale technologie vermindert de Samsung Qled TV de inputvertraging. Je kan rekenen op supersnelle realtime responstijden die je nodig hebt om de top te bereiken in je spel.

Vertrouw op de snelheid van je Samsung Qled TV en bereid je voor op de overwinning!

Om je medespelers te verslaan, heb je totale controle nodig. De Samsung Qled TV zorgt voor duidelijkere beelden in het donker en analyseert iedere scène voor een optimale beeldkwaliteit. Hij verbetert zelfs het geluid, voor extra indrukwekkende games.

Anker

[]

De mooiste TV, ook als hij uit staat

De Samsung Qled TV is nooit saai, ook niet als hij uit staat. Dankzij Ambient Mode past hij zich heel natuurlijk aan je interieur aan. In plaats van een groot zwart vlak zie je schitterende afbeeldingen die aansluiten bij jouw lifestyle, met eenvoudige instellingen en meer dan genoeg keuze.

  • Décor: je scherm wordt gevuld met een interactieve achtergrond die perfect aansluit bij je interieur
  • Info: je kan informatie zoals de datum en tijd weergeven op een schitterende achtergrond
  • Album: stream je favoriete foto's vanaf een mobiel toestel en maak je persoonlijke fotogalerij
  • Kunst: kunstliefhebbers zullen dolblij zijn met schitterende werken van bekende fotografen en kunstenaars, gerangschikt per thema.

VIND DE PROFESSIONAL IN JOUW BUURT

Ambient Mode
Anker

[]

SQQE55Q90R tv
Samsung QLED 4k TV QE55Q90R
1 599,00 Adviesprijs € 1 799,00
Cashback € 200

De belangrijkste vier kenmerken van de Samsung Qled TV

  1. Direct Full Array 16X: perfecte precisie dankzij Samsungs meest geavanceerde achtergrondverlichting
  2. Quantum Processor 4K: optimale prestaties dankzij intelligente technologie, die zich in realtime aan de omstandigheden en content aanpast
  3. Ultra Viewing Angle: schitterende kleuren vanuit ieder perspectief, ook vanaf de zijkant.
  4. Quantum HDR 2000: met QLED zie je ieder detail in een schitterende HDR-resolutie